Importar alumnos desde SAGA

Judit -

Un cop has iniciat sessió amb el teu usuari a SAGA, accedeix a l’apartat on es mostren tots els grups que té cada professor.

Dins la pantalla Llista de grups fes clic a la icona de l'impressora del grup desitjat.

S’obrirà una finestra emergent on pots escollir les dades a exportar. En aquest cas, selecciona l’opció 12 - Llistat d’alumnes del grup (subjecte al filtre) i clica la icona de la impressora que correspon al CSV per aconseguir així l’arxiu que necessites.

¿Tiene más preguntas? Enviar una solicitud

0 Comentarios

El artículo está cerrado para comentarios.
Tecnología de Zendesk